Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kijken, kijken en misschien kopen

Geplaatst op: 1 juli 2015

De braderie ging vanmiddag om 14.00 uur van start. En ondanks de warmte, waren er meteen bezoekers. En dus konden de verkoopgesprekken van start. Zoals die van deze marktkoopman die revolutionaire tuinslangen verkoopt. Tot wel dertig meter lengte, maar eenmaal uitgewerkt vind je die lengte niet terug. “Voel maar wat hij weegt…”, probeert de marktkoopman zijn clientele te overtuigen. Die is dat eigenlijk wel, maar moet nog even nadenken over de juiste lengte. En dus gaat ze er vandoor. Voor de marktkoopman afwachten of ze terugkomt of dat het een typisch geval is van ‘kijken, kijken, maar niet kopen’.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500