Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Na een maand lang zwoegen gaat ‘Sigrid’ open

Geplaatst op: 1 juli 2015

De dochters van Gerben en Sigrid Beens knipten woensdag twee rode linten door. En daarmee kwam er een einde aan een maand lang zwoegen en zweten: Bij Sigrid is verhuisd van de Klaas Fuitestraat naar de Langestraat. En het pand is inderdaad, zoals Sigrid aankondigde, groot.

Aan het begin van de braderie verzamelden vrienden en bekenden zich om de nieuwe winkel te bekijken. En daarna stroomde het marktpubliek ook al snel toe. Net zoals in de vorige winkel verkoopt Sigrid naast brocante ook verf, thee en veel andere accessoires. Het deel voor de workshops is bovendien nu veel ruimer.

Voor de opening bedankte Sigrid haar moeder, oppas en echtgenoot voor het vele werk dat de afgelopen periode is verricht. Met resultaat, zo blijkt tijdens een rondgang door de winkel. Die is vandaag tot 21.00 uur open.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500