Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ouders onderhouden BMX-baan

Geplaatst op: 1 juli 2015

Ouders gaan het onderhoud verrichten aan de nieuwe BMX-baan in Genemuiden. Die komt bij het zwembad op de plek van de tijdelijke voorziening van Adullam, die onlangs is verwijderd. Volgens wethouder Dick Visserman zijn er een paar voorwaarden gesteld aan de komst van de baan. “Geen motoren en niet op zondag. Dat zijn ook de wensen van de buurt. Ook moet het geen ‘afvalplaats’ worden. Jongeren moeten hun spullen opruimen”, zegt hij. Onder meer op de skeelerbaan gaat dat nog wel eens mis. De baan moet zo snel mogelijk berijdbaar zijn voor de liefhebbers van crossfietsen. Voordeel is dat zo’n baan ook snel weer weg kan, als de animo verdwijnt of er een ander plan ontstaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500