Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stormbaan bij opening winkelcomplex

Geplaatst op: 1 juli 2015

Komende dinsdagmiddag kan de Genemuider jeugd zich vermaken met een opblaasbare stormbaan. Die staat dan tussen de Hema en ’t Olde Staduus. De ondernemers in het nieuwe winkelcomplex en de andere ondernemers rond het plein hebben hiervoor gezorgd ter gelegenheid van de officiële opening.

Die staat dinsdag ook op de planning. Voordat het zover is, is er dus het springkussen. Tijdens de opening wordt ook de naam van het complex onthuld. Genemuidenaren konden daarvoor inzendingen sturen naar Genemuiden Actueel.

De Hema is overigens zeer te spreken over de eerste weken. “Het gaat heel goed. Wij zijn blij dat we in Genemuiden zitten”, aldus bedrijfsleider Keijser.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500