Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In de startblokken voor vakantie

Geplaatst op: 3 juli 2015

Een paar weken geleden startte ’t Startblok met het thema Zomerkriebels. Lastig hoor, als het nog fris is buiten en het buiten meer herfst lijkt dan zomer! En nu, in de laatste week van het thema en net voordat de vakantie begint is het overduidelijk zomer! De peuters van ´t Startblok konden daarom volop genieten van het buitenspelen. Spelen met water, modder maken en picknicken…..volop zomerplezier!

“We namen ook van een aantal peuters afscheid. Ze gaan naar de basisschool en hebben op de peuterspeelgroep kunnen wennen aan het samenzijn in een groep leeftijdsgenootjes, een vast dagritme, omgaan met andere peuters, knutselen met allerlei materialen, afscheid nemen van ouders voor een paar
uurtjes, samen praten en lezen in de kring, wachten op elkaar, elkaar helpen, samen feest vieren en elkaar troosten bij verdriet, samen spelen…..samen delen en vooral veel plezier maken! Veel peuters zien we
gelukkig weer terug in augustus en dan is het ook echt fijn om elkaar weer te zien!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op
www.kdc/zwartewaterland.nl-speelzalen-startblok. Lijkt het u leuk om na de
vakantie een keertje te komen kijken dan kunt u vanaf 18 augustus bellen met ´t Startblok (06-23201432) of mailen naar t.hoekman@kdc-zwartewaterland.nl. Peuters en pedagogisch medewerksters van
´t Startblok wensen jullie allemaal een zomer vol zomerpret!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500