Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

2500 zwemmers in Hasselt

Geplaatst op: 3 juli 2015

Het Ariën Prins van Wijngaardenbad in Hasselt heeft in enkele dagen meer dan 2500 zwemliefhebbers getrokken. De tropische temperaturen zorgen voor een topdrukte. Na een matige seizoenstart door het te koude weer is dit een welkome weersomslag. Locatiemanager Raymond Spijkerman is dik tevreden met het zonnige en warme weer om de vele bezoekers het zo aangenaam mogelijk te maken voor een frisse duik. De zwemmers komen niet alleen uit Hasselt. Ook voor gezinnen uit Stadshagen en Genemuiden is het bad erg aantrekkelijk. Behalve zwemmen is er voor de kinderen ook ander spelmateriaal en een grote speelweide. De weersvooruitzichten zien er goed uit. Het zwembad rekent daarom op veel zwemliefhebbers de komende dagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500