Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schietsportvereniging stelt bedrijventoernooi open voor andere groepen

Geplaatst op: 9 juli 2015

Schietsportvereniging Genemuiden stelt het bedrijventoernooi dit jaar ook open voor bijvoorbeeld buurt/sportverenigingen , families en vriendengroepen in Zwartewaterland e.o.. Het toernooi is van 10 november 2015 t/m 13 november.

Een team bestaat uit 4 dames of 4 heren. die komen op één van de avonden schieten. De resultaten worden op volgorde geplaatst al naar gelang het aantal punten. Dames en Heren schieten in afzonderlijke klassen.  Er worden uiteindelijk 3 klassen (Heren A, B en C)  (Dames A en B)  gevormd waarvan de beste 3 teams op vrijdagavond een finale komen schieten.

Bij voldoende deelname wil de organisatie ook gemengde teams maken bestaande uit 2 dames en 2 heren in één team  maar hiervoor moet dan wel voldoende animo zijn. Per team mag er 1 persoon lid zijn van de KNSA. De kosten voor deelname bedragen €. 10,00 per team exclusief consumpties en proefkaarten (€. 1,00 per pakje van 10 kaarten)

Mogelijkheid om te oefenen is er op dinsdag 3 november 2015 en donderdag 5 november 2015 vanaf 19.00 uur. Opgave kan telefonisch of via de site( later volgt er meer informatie).

www.schietsportvereniging-genemuiden.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500