Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolse puber heeft drugs op zak

Geplaatst op: 12 juli 2015

Een 16-jarige jongen is zaterdagnacht in Zwolle aangehouden omdat hij harddrugs op zak had. De drugs werd bij de jongen aangetroffen nadat hij, na een achtervolging, was aangehouden voor het rijden op een scooter zonder rijbewijs.

Rond 01.15 uur zagen surveillerende agenten de jongen samen met een passagiere op een scooter rijden op de Hasselterweg. Toen zij de scooterrijder wilden controleren ging hij er vandoor in de richting van de Blaloweg en vervolgens de Westenholterallee. Ondanks diverse stoptekens bleef de verdachte vluchten. Op de Westenholterallee kwam hij ten val waarna hij zonder passagiere weer via de Blaloweg naar de Grote Voort reed. Daar kwam hij opnieuw ten val en kon hij worden aangehouden. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs. Uit verder onderzoek op het bureau bleek dat hij in het bezit was van harddrugs en dat de scooter een te hoog vermogen had. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500