Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slagerij Van Ingen gaat ‘gewoon’ verhuizen

Geplaatst op: 14 juli 2015

Gildeslager Evert van Ingen verhuist eind september naar de nieuwe plek naast de Hema. Daar krijgen Evert en Marianne van Ingen een ‘exclusieve slagerij’. De werkzaamheden zijn ondertussen begonnen. Even leek het erop dat Van Ingen toch op de huidige plek zou blijven. Enkele maanden terug kwam er ineens het aanbod voorbij om het pand aan de Langestraat te kopen. Na lang wikken en wegen en advies inwinnen van expert bleek een verhuizing echter toch de beste optie. “Uiteindelijk is gebleken dat een compleet nieuw slagersbedrijf op een fraaie locatie met ruime parkeermogelijkheden voor ons de beste keuze is”, aldus Van Ingen.

“Wij geven ons nieuwe bedrijf een exclusieve en zeer moderne uitstraling. Er komt een open inrichting waar het zowel in de winkel als in de werkplaats bijzonder efficiënt en zeer ordentelijk werken is. Met de nieuwe opzet kunnen wij straks ook veel gemakkelijker voldoen aan de in de afgelopen jaren gestegen vraag naar de grotere warme en koude buffetten en barbecue partijen. Kwaliteit leveren voor een concurrerende prijs staat bij ons hoog in het vaandel en dat gaan wij straks in het nieuwe slagersbedrijf gegarandeerd leveren.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500