Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groeten vanaf de Vijf Gebroeders (video)

Geplaatst op: 15 juli 2015

De Vijf Gebroeders heeft een aantal ansichtkaarten laten ontwikkelen. Leuk voor toeristen of voor Genemuidenaren die eens een kaart willen versturen. Ze zijn (setje van vier voor vier euro) te koop aan boord van het turfschip en binnenkort vermoedelijk op een aantal andere plekken in Genemuiden.

Aan boord is ook de video te koop die Hans Klomp van de spectaculaire Mattenschippersrace maakte. Onderaan dit artikel vindt u daarvan het eerste deel.

Het schip vaart deze zomer regelmatig uit. Onder meer op woensdagavond voor de publiekstochten. De tocht van vanavond is volgeboekt, maar voor de komende weken is er nog plek. Meevaren? Mail dan even naar info@vareningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500