Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duitsland en Frankrijk favoriet bij Genemuidenaren

Geplaatst op: 19 juli 2015

Duitsland is het favoriete vakantieland van Genemuiden. Die conclusie is niet heel betrouwbaar, maar baseren we op de bezoekcijfers van Genemuiden Actueel. Na Nederland kwamen de afgelopen dagen de meeste bezoekers uit Duitsland.

Wellicht is Duitsland echter ook een ‘doorvoerland’ naar Italië en Oostenrijk, landen die ook goed scoren. Nummer twee is Frankrijk dat maar een paar bezoekers minder heeft dan Duitsland. De top 10 wordt volgemaakt door Spanje, Verenigd Koninkrijk, België, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Normaal gesproken komen de meeste buitenlandse bezoeken aan Genemuiden Actueel overigens vanuit België met ruime voorsprong op Duitsland. Ook Oostenrijk (wintersport?), de Verenigde Staten (emigranten?) en Frankrijk staan dan in de top 5.

Alle buitenlandse bezoekers kunnen nog steeds meedingen naar een etentje voor twee personen bij een Genemuider restaurant naar keuze. Daarvoor moeten ze een vakantiefoto met een afbeelding van Genemuiden Actueel sturen naar redactie@genemuidenactueel.nl Zaterdag ontvingen we inzendingen van Raymond Koning die in het vliegtuig tussen New York en San Francisco naar Genemuiden Actueel keek. Wilma Hammer-Post deed hetzelfde in het Italiaanse La Marche.

ray

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500