Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampenaar slaat agent

Geplaatst op: 19 juli 2015

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 26-jarige man uit Kampen aangehouden op verdenking van mishandeling van een agent. De man is ingesloten.

Agenten kregen rond 01.30 uur de melding dat er gevochten werd in een woning aan de Visseringstraat in Kampen. Er bleken drie mannen met elkaar in gevecht. De gealarmeerde agenten probeerden de mannen te scheiden wat maar moeilijk lukte.

Bij het onder controle brengen van de Kampenaar werd de agent door de man in het gezicht geslagen. Uiteindelijk lukte het om de man aan te houden. De man bleek zelf behoorlijk gewond door het vooraf gaande gevecht en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Nadat hij aan zijn verwondingen was behandeld is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De man krijgt proces-verbaal voor mishandeling van een agent.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500