Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slotakkoord…

Geplaatst op: 23 juli 2015

Het is komkommertijd. En zelfs over de komkommers is er nauwelijks nieuws meer te melden. Ze zijn groen, licht gebogen en de ene is wat groter dan de ander. Daarom, met lood in de schoenen en enige gene uiteraard, liepen we vanmiddag toch eens even naar de brug over de Bermsloot. Het is het lot van een nieuwssite in komkommertijd. Poolshoogte nemen bij de slotjes zeg maar. En daar bleek dat er nog steeds geen slotakkoord is bereikt. Sterker nog: ook aan de overkant hangen nu drie gevalletjes zonder sleutel. Kwestie van balans zoeken vermoedelijk. Eenmaal thuis was de maaltijd net klaar. Drie keer raden wat er naast de aardappeltjes en boontjes werd geserveerd…

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500