Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente pakt de Koppel aan

Geplaatst op: 29 juli 2015

In de directe omgeving op en rond de Kopvinden in de komende maanden diverse  werkzaamheden plaats. Vanaf 17 augustus wordt de Tagweg tussen de Koppel en de 1e aansluiting met het Hoofdspoor verwijderd om ruimte te maken voor woningbouw. Het verkeer van de Tagweg rijdt vanaf dat moment via de nieuwbouw in Tag-west. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de OCG.

Vanaf 24 augustus tot en met 9 oktober  wordt de Koppel gereconstrueerd. De bestrating wordt geheel vervangen en de trottoirs opnieuw aangebracht. Tevens worden ontbrekende stukken trottoir aangelegd en worden er enkele parkeerplaatsen aangelegd. De Koppel wordt gedurende de werkzaamheden vanaf de huidige Tagweg  tot de kruising met de Blokhuisweg / Achterweg afgesloten voor alle verkeer. De fietsoversteek in de Koppel blijft  zo lang mogelijk open.

Direct aansluitend op de werkzaamheden in de Koppel, wordt vanaf 12 oktober tot en met 13 november 2015 in de Bereklauw de tijdelijke bestrating vervangen door definitieve bestrating. Ook worden er trottoirs aangebracht.

Meer informatie over de werkzaamheden bij team Beheer  van de gemeente Zwartewaterland. Aanwonenden van de Koppel en de Bereklauw  ontvangen circa 2 weken voorafgaand aan de werkzaamheden meer informatie per brief.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500