Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vaartocht van de Vijf Gebroeders

Geplaatst op: 3 augustus 2015

Wat is er heerlijker dan met het warme weer het water op. Met de Vijf Gebroeders kan dat komende woensdagavond en zaterdag nog. Voor beide tochten is nog plek aan boord.

Komende woensdag vertrekt de Vijf Gebroeders zoals elke woensdagavond om 18.30 uur vanuit de binnenhaven. Deze tocht duurt ongeveer drie uur en kost 12,50 per persoon inclusief de koffie. Meestal trekt het schip naar het Zwartemeer en als er tijd over is richting Zwartsluis.

Zaterdag is het schip vanwege een annulering ook beschikbaar. Interesse om met een groep op stap te gaan? In de middag of de hele dag? Mail voor beide opties (ook de woensdag) naar info@vareningenemuiden.nl . Kijk op www.vareningenemuiden.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500