Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verdacht pakketje in Zwolse Jumbo

Geplaatst op: 5 augustus 2015

Woensdag werd aan het einde van de ochtend werd bij een Jumbofiliaal aan de Veemarkt een verdacht pakketje afgeleverd. Omdat de medewerkers van de supermarkt het niet vertrouwden werd meteen de politie ingeschakeld. Naar aanleiding van het pakketje werd door de politie een onderzoek ingesteld en werden verschillende maatregelen getroffen.

Uit nader onderzoek is gebleken dat het pakketje daadwerkelijk een (geringe hoeveelheid) stof bevatte die eventueel had kunnen ontploffen. De politie heeft mede hierdoor in overleg met de Jumbo extra voorzorgsmaatregelen getroffen richting alle Zwolse Jumbovestigingen. Ziet u verdachte personen en/of voorwerpen in de buurt van een Jumbofiliaal? Neem dan direct contact op met de politie via 112. De politie raadt mensen aan om zelf geen onderzoek te verrichten aan verdachte objecten/pakketjes maar direct te politie te alarmeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500