Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volgende week zomer-TEA

Geplaatst op: 5 augustus 2015

Ben jij tussen de 12 – 16 jaar oud en vind jij het leuk om een week samen op te trekken met je leeftijdsgenoten? Dan kun jij je nu aanmelden voor de zomer TEA (Tiener Evangelisatie Activiteiten).

Het thema van dit jaar is “Bouwen aan…!’’, en door middel van bezinning, bidden, zingen en sketches hopen wij hierbij stil te staan. De zomer-TEA staat dit jaar gepland van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus. Het programma van dit jaar ziet er als volgt uit:

Woensdag 12-8-2015 Om 18.30 uur verzamelen bij het Hervormd Centrum (Stuivenbergstraat 51) voor een spel in Genemuiden (op de fiets) tot ongeveer 21.30 uur. Donderdag 13-8-2015 Om 18.30 uur verzamelen bij het Hervormd Centrum (op de fiets), na de opening vertrekken wij gezamenlijk naar de IJsbaan voor een spectaculair Tienkamp op de ijsbaan tot ongeveer 22.00 uur. Vrijdag 14-8-2015 en Zaterdag 15-8-2015 Om 11.30 uur verzamelen wij bij het Hervormd Centrum om vervolgens op de fiets naar camping de Voorst in Kraggenburg te fietsen. Daar doen wij allerlei activiteiten en blijven een nachtje slapen!!!! Op Zaterdag staat er een leuk en afwissend programma gepland waarbij we rond 16.30 uur weer terug in Genemuiden hopen te zijn. Zondag 16-8-2015 Afsluiting samen met de VBK om 15.00 uur in de Grote Kerk te Genemuiden, verzamelen voor de Kerk.

Alle tieners zijn van harte welkom! Of je nu wel of niet kerkelijk betrokken bent, we zien je graag op de zomer-TEA en neem zeker je vriend(en) of vriendin(nen) mee. Samen hopen wij er een hele leuke en gezellige week van te maken en stil te staan bij het evangelie.

Op woensdag en donderdag kun je, zonder je hiervoor op te geven, naar het Hervormd Centrum komen. Wil je vrijdag en zaterdag mee naar de camping? Geef dit dan door op woensdag of donderdag of mail naar tea@hervormdjeugdwerk.com

De kosten bedragen € 3,- per dag of € 10,- voor de hele week. (mocht het financieel een probleem zijn neem dan contact op met henny@hervormdjeugdwerk.com)

Meer info over de TEA? Mail dan naar tea@hervormdjeugdwerk.com of bel Hermien ter Horst, 038-3857252 of volg ons op Facebook & Twitter: http://www.facebook.com/TEAGENEMUIDEN http://twitter.com/zomerwintertea

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500