Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietstocht langs corsowagens

Geplaatst op: 7 augustus 2015

Voor de tweede keer op rij organiseert de Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) een fietstocht langs de verschillende corsogroepen. Dit is een mooi moment om de hectiek rond het corso in het Wiedendorp te ontdekken. De fietstocht is dit keer op zaterdag 15 augustus.

Sint Jansklooster werkt toe naar het hoogtepunt van het jaar: het Bloemencorso. De twaalf corsogroepen zijn bezig met het aanbrengen van de laatste finesses aan de wagen, maar dat is tegelijkertijd de meest spannende tijd. De laatste dagen werken meer dan duizend mensen aan de dahliareuzen.

COV organiseert een fietstocht langs deze bouwgroepen die her en der rond Sint Jansklooster aan de gang zijn. Een prachtige manier om de wagens in aanbouw te bekijken. Vorig jaar waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Niet alleen omdat ze langs prachtige natuur fietsen, maar ook omdat ze zelf met het corsovirus besmet raakten.

De start is vanaf 13.00 uur bij het Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Aanmelden via info@corsoklooster.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500