Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Samenkomst Leger des Heils

Geplaatst op: 7 augustus 2015

De samenkomst van het Leger des Heils op zondag 16 augustus gaat over vrijheid. Velen kennen dat gevoel wel van het geleefd worden. Personen en omstandigheden bepalen je agenda en als je niet oppast ook je leven. Zoals winkels en bedrijven aan klantenbinding doen om hun klanten vast te houden, zo probeert de wereld ons ook te binden. Mensen zijn het zich niet altijd bewust en trappen er vaak in. Ongemerkt raak je je vrijheid kwijt. Wat is de weg naar echte vrijheid?

Majoor Albert Muller van het Leger des Heils zal hier verder op in gaan. Er is ook gelegenheid tot vragenstellen en samen een kopje koffie te drinken. De samenzang zal begeleidt worden door Jenny Westerhuis op de piano. De samenkomt begint om 17.00 uur en wordt gehouden in de Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500