Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen begin september open

Geplaatst op: 14 augustus 2015

Ondanks de bouwvakantie wordt de bouw van de nieuwe slagerij van V.O.F. van Ingen in een sneltrein vaart gerealiseerd. In slechts een tijds bestek van een paar maanden wordt een geheel kale ruimte omgetoverd in een ultra moderne slagerij. Verwacht wordt dat de deuren van de ambachtelijke slagerij reeds begin september a.s. open gaan.

Evert van Ingen: “Wat een inzet en betrokkenheid van de medewerkers van Breman Kampen, MW systeemwanden en plafonds, Hofstede betonboringen en Rubus tegelwerken. Met de planning hadden wij er rekening mee gehouden dat door de vakantie van de bouwvak de realisatie van onze nieuwe slagerij minimaal 4 weken achterop zou geraken. Echter na overleg is er door de betrokken bedrijven in de bouwvakvakantie gewoon enthousiast doorgewerkt. Door deze spontane actie is bereikt dat komende week winkelinrichting KMi uit Apeldoorn reeds kan beginnen met de plaatsing van de nieuwe inventaris”.

Marianne van Ingen tot slot: “Wij verwachten dan ook dat in de 1e of uiterlijk de 2e week van september a.s. onze deuren al open zullen gaan op de nieuwe locatie in het centrum van Genemuiden”.

Klaas van den Berg van MW systeemwanden- en plafonds: “Gewoon tijdens de lunch om de tafel zitten en dan no nonsens overleg plegen onder het genot van een lekker hapje van de slager. Daarna met z`n allen de handen uit de mouwen steken. Resultaat wordt dan vanzelfsprekend.”

Rudy Busweiler van Rubus draagt zorg voor de tegelwerken en brengt inmiddels de vloertegels aan in het winkel gedeelte. “ Alles is heel goed voorbereid en de samenwerking is prima. 4 Weken geleden was er nog slechts een bouwtekening en nu ben ik al bezig om de vloertegels aan te brengen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500