Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groepstrainingen ‘k Voel me Fijn van start

Geplaatst op: 17 augustus 2015

Medio september start er weer een groepstraining voor kinderen bij ‘k Voel me fijn. Tijdens deze training wordt er gewerkt aan o.a. zelfvertrouwen, weerbaarheid, omgaan met emoties, leren ontspannen, samenwerken, goed omgaan met anderen. Naast gesprek gaan we ook met beweging, spel,creativiteit en sport aan de slag!
Mis het niet en geef je op voor deze super leuke en leerzame training. In totaal bestaat de training uit 12 bijeenkomsten van 60 minuten en zal plaatsvinden in de praktijkruimte van ‘k Voel me fijn te Genemuiden. Er is plaats voor maximaal 6 kinderen. Aanmelding kan zowel telefonisch, 038-3376415 als per email: administratie@voelmefijn.nl
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500