Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muiderheim krijgt nog officiële opening

Geplaatst op: 20 augustus 2015

Op D.V. 4 september vindt de officiële opening plaats van de Muiderheim. Burgemeester Bilder neemt deze handeling om 15.15 uur op zich. Hij krijgt hup van echtgenotes van de leden van de Raad van Toezicht, daarbij geholpen door bewoners en medewerkers van Muiderheim. Belangstellenden kunnen daarna de locatie tot 17.30 uur bezichtigen. Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals een springkussen en een roofvogelshow.

Instelling Muiderheim is een woon- en werkvoorziening voor intensieve zorg en/of begeleiding van Stichting Adullam gehandicaptenzorg. De bewoners zijn blij met de nieuwe locatie. Allen hebben een eigen zit- en slaapkamer, er is een snoezelruimte, een belevingsgerichte tuin, een dakterras etc. De intramurale woonvoorziening biedt plaats voor 30 bewoners en een naastgelegen activiteitencentrum voor ca. 28 deelnemers.  Er wordt 24-uur per dag en 7 dagen in de week begeleiding en verzorging gegeven. Bij deze cliënten is vaak sprake van een ernstige verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Vanuit onze identiteit werken we aan herstel en behoud van het gewone leven van onze bewoners. Op basis van de ondersteuningsrelatie nemen bewoners samen met de begeleiders deel aan een betekenisvol dagprogramma.

.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500