Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Samenkomst Leger des Heils

Geplaatst op: 22 augustus 2015

Op een zomermarkt vroegen het Leger des Heils voorbijgangers wat ze aan God wilden zeggen. Ze konden dat op een bord schrijven. Opvallend was dat er veel dankbaarheid was, maar ook veel onbegrip. Onbegrip omdat er in de wereld zoveel gaande is en het lijkt alsof God langs de zijlijn staat en alleen maar toekijkt. Een mevrouw was oprecht teleurgesteld in God. “Zondag 30 augustus willen we daar met elkaar bij stilstaan. Misschien is er wederzijds vergeving nodig om weer tot elkaar te komen”.

De dienst  – die om 17.00 uur begint – staat onder leiding van Luitenant Aalt Fikse. Het muziekkorps zal de samenzang begeleiden. Het Leger des Heils is een evangelische gemeente en houdt haar diensten in het wijkcentrum d’Overtoom

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500