Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub zet nieuw scorebord aan het werk

Geplaatst op: 22 augustus 2015

Masies Atien vecht voor de bal. Foto's Helmich Lubberts

Het nieuwe scorebord van Sportclub Genemuiden kon zaterdag meteen aan de bak. Maar liefst zes keer zette Sportclub het bord aan het werk: de groen-witten wonnen het bekerduel tegen ASVD uit Dronten met 6-0.

Anne van der Kolk maakte op aangeven van Martijn Jansen fraai de eerste goal. Na een zware overtreding van Jeroen de Groot op dezelfde Jansen, moesten de polderbewoners al na een kwart wedstrijd met tien man verder. Nadat Jacco Riemens vlak voor rust de 2-0 maakte was de tweede helft een formaliteit. Martijn Jansen en Van der Velden scoorden daarin allebei twee keer.

Woensdag moet Sportclub voor de grote KNVB-beker thuis tegen derdeklasser Zaanlandia.

KNVB districtsbekerwedstrijd SC Genemuiden - ASV Dronten

KNVB districtsbekerwedstrijd SC Genemuiden – ASV Dronten

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500