Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden maakt zich op voor ADO Den Haag

Geplaatst op: 26 augustus 2015

Martijn Jansen scoort twee keer. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden won woensdag eenvoudig met 4-0 tegen Zaanlandia. Daardoor komen de groen-witten in de volgende ronde van de beker uit tegen ADO/Den Haag.

Martijn Jansen zorgde na een kleine twintig minuten voor de 1-0. Met een kopbal maakte Bremmer een kwartier later de 2-0. Bij Sportclub kwam Stef van der Velden na een half uur Christiaan Riemens vervangen.

Na rust kreeg Anne van der Kolk een mooie kans, maar hij kwam niet verder dan het zijnet. Daarnaast raakte Zaanlandia de paal ten teken dat de Noord-Hollanders het nog niet opgaven. Uiteindelijk verzandde het duel echter wat. Martijn Jansen maakte na een prachtige aanval aan alle onzekerheid een einde. Erik Rotman schoot vervolgens een strafschop binnen: 4-0.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500