Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hilleen Mode onherkenbaar verbouwd

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Klanten die Hilleen Mode binnenlopen, vragen zich momenteel vermoedelijk even af of ze wel op het juiste adres zijn. De winkel is namelijk bijna onherkenbaar veranderd. Het resultaat van een flinke verbouwing bij de modewinkel voor vrouwen aan de Langestraat.

Eigenaresse Hilly Kuijers streek een jaar geleden neer met Hilleen Mode in de tapijtstad. “Ik had al een filiaal in Staphorst en wilde kijken of er ook in Genemuiden potentie was. En dat bleek absoluut het geval”, aldus Hilly.

Daarom vernieuwde ze nu haar winkel en maakte die gereed voor de toekomst. “Nieuwe verlichting, vloer en inrichting. Het is nu hip en trendy en ook net zo sfeervol als onze winkel in Staphorst. Het assortiment bleef hetzelfde: betaalbare mode waarbij wij de vrouw kleden van hoed tot voet.”

Vandaag en zaterdag maken klanten nog kans op een modecheque van vijftig euro. Ook ontvangen alle klanten een presentje. Alle reden om de vernieuwde winkel te bezoeken.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500