Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Chauffeursservice zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 28 augustus 2015

Aart Visscher begeleidt al veel jaren de, meestal buitenlandse, chauffeurs naar het voorzieningengebouw op het industrieterrein. Hier hebben ze de gelegenheid om van het toilet gebruik te maken en zich te douchen. Voor ons als inwoners van Genemuiden zijn dit normale zaken, maar voor de chauffeurs die soms lang van huis zijn is dit een fantastische voorziening, waar ze dan ook dankbaar gebruik van maken.

“Om de continuïteit te waarborgen zouden wij graag in contact komen met enkele vrijwilligers, welke geïnteresseerd zijn in dit werk en deze voorziening, om samen met Aart Visscher hier invulling aan te geven. Wanneer wij uw interesse gewekt hebben en u verdere informatie nodig heeft, kunt u contact opnemen met een van de volgende bestuursleden.”

Albert Riezebos          Tel: 038-3855466       Mail: albert@riezebos-constr.nl

Helmich Visscher       Tel: 038-3855528       Mail: helmich @hamat.com

Klaas van Olst            Tel: 038-3856001       Mail: klaasvanolst@gmail.com

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500