Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook WHC geen probleem voor Sportclub

Geplaatst op: 29 augustus 2015

Job van Dalfsen zet aan voor de 1-4. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden won zaterdag ook het bekerduel uit bij WHC met gemak: 1-5. Na wat plaagstootjes van de Wezepers nam Genemuiden het spel over. Dat leidde tot kansen voor Korf en Atien, die de bal op de lat kopte. Aan de andere kant raakte ook WHC nog een keer de lat.

Uiteindelijk brak Jacco Riemens de wedstrijd met een schitterende treffer, recht in de kruising, open. Daarbij bleef het voor rust wel. Met Lip in de ploeg voor Riemens begon Genemuiden aan het tweede bedrijf. Toen Tjeerd Korf (ex-WHC) de 0-2 maakte was het duel gespeeld. Invaller Lip en Job van Dalfsen zorgden voor de volgende treffers, waarna Martijn Jansen uiteindelijk de 1-5 maakte.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500