Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kies je Sport in Zwartewaterland

Geplaatst op: 30 augustus 2015

Kinderen uit de groepen 5,6,7 en 8 kunnen zich vanaf nu opgeven voor Kies je Sport. Dit jaar geven sportaanbieders kinderen weer de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met verschillende sportieve activiteiten binnen de gemeente Zwartewaterland. Het aantal trainingen bij een vereniging varieert van 2 tot 5 keer. Aanmelden kan voor 25 verschillende sporten, waaronder freerunnen, wielrennen, (reddings)zwemmen, zumba, schaatsen en fitness.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen.  Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan op www.bewegeninzwartewaterland.nl. Hierop is ook alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden is mogelijk tot 17 september.

Vragen/opmerkingen? Neem contact op met Martijn Jansen, m.jansen@zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500