Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dian Kisteman pakt eerste prijs in Zwolle

Geplaatst op: 30 augustus 2015

Afgelopen en vorig weekend waren leden van de Zwartewaterruiters succesvol op verschillende wedstrijden. Dian Kisteman won de eerste prijs in Zwolle. Mirthe Bakker mocht van start op het Nederlands Kampioenschap in Ermelo en zussen Jeanine en Evelien Fuite reisden af naar Nieuwleusen.

Op zaterdag 29 augustus jl. gingen Dian Kisteman en haar paard Whistler van start in de klasse L1. De combinatie zette een goede proef neer en werd door de jury beloond met een hoge score van 206 punten. Deze prestatie was goed voor de eerste prijs.

In Ermelo kwam Mirthe Bakker met Sultan aan start op het Nederlands Kampioenschap dressuur. In de klasse L2 categorie C mocht ze samen met 14 andere combinaties strijden om de Nederlandse titel. Mirthe Bakker zette een goede proef neer en kreeg van de drie jury’s mooie punten: 199, 181 en 195. Met dit resultaat nam de combinatie de vierde prijs mee naar huis.

Op zaterdag 22 augustus jl. organiseerde rijvereniging Nieuwleusen een springwedstrijd voor paarden. Jeanine Fuite en haar paard Great Pleasure gingen van start in de eerste groep van de klasse B. De combinatie sprong een nette ronde en mocht met 82 stijlpunten de derde prijs in ontvangst nemen. Evelien Fuite ging in de tweede groep van dezelfde klasse van start met haar paard First Impression. Zij spong een mooie ronde en kreeg van de jury 83 stijlpunten en won hiermee de zesde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500