Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slingers in de straten tijdens Genemusiment

Geplaatst op: 30 augustus 2015

In een aantal straten van Genemuiden hangen tijdens Genemusiment kleurige slingers. Zij wijzen bezoekers de weg naar alle activiteiten. De slingers hangen op en in Havenplein, Oosterkaai, Fabrieksstraat, Klaas Benninkstraat, Oosterbrugstraat. De tweede slingerroute gaat langs Havenplein, Westerbrugstraat, Nijstad, Kerkplein, Gedempte Heve, Dijkje, Westerkaai.

De slingers worden muzikaal begeleid door Steetlife. Deze band speelt een mix van bekende en minder bekende folkmuziek uit onder andere Ierland, Schotland, Spanje en Italië, en eigen nummers. Het plezier in muziek maken staat voorop en dit straalt ook van de optredens af. StreetLive begon met optredens op straat, maar groeide al snel uit tot een veel gevraagde band voor pubs, restaurants, buurthuizen en festivals.

Met een akoestische sound en typische folkinstrumenten wil StreetLive mensen van over de hele wereld inspireren en vermaken.  Tijdens Genemusiment spelen de dames van StreetLive aan de westkant van het Havenplein. Aan de andere kant speelt zanger-gitarist van Nederlands beste Bluegrassband The Country Ramblers. Hij zingt zijn mooiste liedjes van The Eagles tot The Everly Brothers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500