Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn & Bakker komt met eigen app

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Kleine veranderingen in de wet kunnen soms grote juridische en fiscale gevolgen hebben voor uw huis, bedrijf of gezin. Daarom lanceert Eenkhoorn & Bakker Accountants en Belastingadviseurs uit Genemuiden haar eigen App voor cliënten en andere geïnteresseerden in Zwartewaterland en omstreken. Zo blijft u te allen tijde op de hoogte van nieuws en heeft u de accountant en belastingadviseur via uw mobiel ‘op zak’. Uniek is dat Eenkhoorn & Bakker dit als eerste accountantskantoor in Zwartewaterland en omstreken doet. U zoekt alleen maar naar ‘accountant’ en ‘Genemuiden’ en u kunt onze App gratis downloaden!

Eenkhoorn & Bakker ‘op zak’

Ook al heeft u Eenkhoorn & Bakker niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle informatie over ons kantoor, kunt u direct contact opnemen en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. Wij plaatsen, naast nieuwsartikelen over actuele onderwerpen, ook brochures over belangrijke onderwerpen. U kunt dan makkelijk vanaf uw mobiel of tablet alle informatie nalezen. U als gebruiker hebt de accountant en belastingadviseur ‘op zak’ en kunt met slechts één vingerbeweging een vraag stellen, een offerte aanvragen en toegang krijgen tot actuele informatie. Daardoor bent u altijd ‘bij’ en kunt u ook vrienden, familie en zakenrelaties voorzien van een slim advies over belangrijke onderwerpen. Ook kunt u via de App een BTW-alert instellen, zodat u altijd op tijd BTW-aangifte kunt doen.

Maak kennis met Eenkhoorn & Bakker

De dienstverlening die wij u als kantoor kunnen bieden behelst diverse activiteiten op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaliteit ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, de agrarische sector, verenigingen en particulieren. Onze cliëntenkring bevindt zich in een wijde regio rond Zwartewaterland. Door ervaring en kennis, maar ook door onze samenwerking met een aantal externe specialisten, kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de specifieke wensen en vragen van onze cliënten. Niet alleen vertrouwen, klanttevredenheid, een snelle en kwalitatief hoogstaande service, een goede prijs/prestatieverhouding en persoonlijk contact, maar ook persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt, staan bij ons kantoor hoog in het vaandel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500