Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids opent zangseizoen

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Foto; Leendert Beens

Op D.V. 7 september a.s. wordt de eerste repetitieavond, van het seizoen 2015/2016, van mannenkoor Harpe Davids gehouden. Aanvang is 20.00 uur in een van de zalen van de Jachin en Boaz kerk (Taghof 3).  We willen via deze weg alle jongens en mannen van 16 jaar en ouder uitnodigen te komen. Kijken of meezingen is vrijblijvend tot je/u lid wilt worden. We hopen ook dit jaar weer een aantal mooie zangavonden te houden. Voor meer informatie zie onze internetsite http://www.harpedavidsgenemuiden.nl. We hopen op jullie komst.

Bestuur mannenkoor Harpe Davids

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500