Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snelheid op Veerweg gaat omlaag

Geplaatst op: 31 augustus 2015

De maximum snelheid op de Veerweg tussen De Noorde en de pont gaat omlaag. Als het aan burgemeester en wethouders ligt mogen automobilisten daar straks nog maar 60 rijden, terwijl dat nu nog tachtig is. Het college wil een zogenoemde ‘erftoegangsweg’ realiseren.

Dit ook met het oog op de ongevallen die de afgelopen jaren zijn gebeurd, waarbij in twee gevallen een auto het Zwartewater inreed. Door het verlagen van de snelheid en het toelaten van de brommers, denkt het college dat het gedrag van verkeersdeelnemers verandert. Ook zouden ze daardoor een ander ‘verwachtingspatroon’ krijgen over wat er komt: namelijk de pont en het water.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Snelheid op Veerweg gaat omlaag

  1. J.H schreef:

    Je kunt van alles verzinnen, maar vanuit Zwartsluis krijg je 8x de aanwijzing dat Genemuiden via een pont gaat. Inclusief oranje en rood licht. Ja, als je daar allemaal blind voor bent, weet ik niet of dat helpt; die 6o km.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500