Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoners Weidegreven tijdelijk in De Meente door renovatie

Geplaatst op: 31 augustus 2015

Wetland Wonen start met de grote renovatie van seniorencomplex Weidegreven. De bewoners van de 23 appartementen krijgen daarom tijdelijk onderdak in De Meente. Bedoeling is dat de klus dit jaar wordt afgerond. Zowel de binnen- als buitenkant van het complex uit 1990 wordt aangepakt.

De bewoners krijgen wel wat terug voor de overlast. Straks hebben ze een grotere slaap- en badkamer. Wetland heeft de ruimte daarvoor op de terrassen en balkonnen gevonden. In plaats daarvan komen er straks weer nieuwe terrassen en balkonnetjes.

Aan de binnenkant worden de woningen beter geisoleerd, zodat het woongenot toeneemt en de energierekening juist minder wordt. Verder krijgen de bewoners een video-huistelefoon, zodat ze weten wie er aan de deur staat. De gangen in het gebouw worden voorzien van nieuwe vloerbedekking. Tenslotte wordt de tuin aangepakt en komen er nieuwe gevels en een entree.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500