Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Taart voor het eerste bruidspaar van De Kaaihof

Geplaatst op: 2 september 2015

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat de Kaaihof haar deuren opende en haar eerste bruidspaar, Herman en Ariena Pollard, mocht verwelkomen. Het bruidspaar, inmiddels 3 kinderen rijker, zijn door Harold en Jennifer van Dalfsen verrast met een feestelijke taart. Het 5-jarig jubileum wordt deze maand gevierd met tal van leuke activiteiten.

“Ondanks de spanning en hectiek rondom de eerste bruiloft, kijken wij met een tevreden gevoel terug op deze dag. Er volgde zelfs een feest van een familie uit Grafhorst die deze dag te gast waren, de eerste indruk was dus meteen goed. Ze zeggen weleens van een feestje, komt een feestje en dit klopt”, vertelt Harold. De Kaaihof is inmiddels een mooi visitekaartje voor Genemuiden, steeds meer stelletjes en families van buiten Genemuiden weten de weg te vinden naar de feestlocatie.

Aanstaande zaterdag trapt de Kaaihof af met een Foute Discoparty met de leukste discoclassics uit de 70’s, 80’s & 90’s. “Een gezellige avond voor zowel jong als oud, waarbij de voetjes van de vloer mogen”, vertelt Harold. “Entree is deze avond gratis en bezoekers die in discostijl verkleed komen maken kans op een tapasdiner voor 2 personen! Dit is overigens niet verplicht.” De Kaaihof organiseert tevens drie Tapas avonden: op zaterdag 5 en 26 september in de Havenkamer en op vrijdag 11 september in de Hofzaal met livemuziek. Tijdens deze avonden kunnen gasten genieten van de heerlijkste tapasgerechtjes naar keuze voor slechts 25 euro per persoon. “Onze specialiteiten, zoals spareribs, carpaccio, kipsaté, maar ook gamba’s, biefstukpuntjes en romige champignons mogen hierbij natuurlijk niet bij ontbreken.”

De Tapas avonden zijn op reservering. Ook tijdens Genemusiment pakt de Kaaihof uit met leuke jubileumactiviteiten. “Daarnaast hebben wij de gehele maand september een luxe jubileumbroodje voor slechts 5 euro.”

Tapas menu web

tapas

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500