Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Damclub reikt prijzen uit

Geplaatst op: 3 september 2015

Damclub O&O hield maandag de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Hierbij waren veertien senioren en negen jeugdleden aanwezig. Aan het begin van de vergadering werden de prijzen van het afgelopen seizoen door de wedstrijdleider uitgereikt.

De winnaar in de hoofdklasse is Henk Klasen met 23 punten uit 14 wedstrijden. Henk verloor geen van zijn partijen in de onderlinge competitie. De tweede plaats in de hoofdklasse is voor Mariusz Hamling met 20 punten uit 14 wedstrijden. In jeugdklasse is Anne Jan Roeten de kampioen, tweede is Rutger Bakker en 3e Rens Heutink.

Op maandag 7 september wordt er weer gestart met de onderlinge competitie. Hierbij zijn nieuwe leden en oud leden van harte welkom. Als er genoeg animo voor is, wordt gestart met een competitie voor huisdammers. O&O damt in verenigingsgebouw De Rank met de ingang aan de achterstraat. De jeugd begint om 18.30 uur, en de senioren beginnen om 19.30 uur.

In het komende jaar zijn de volgende toernooien te verwachten : In oktober het schooldamtoernooi, op 30 november het sinterklaas toernooi voor de jeugd. Op 21 december een sneldamtoernooi voor de senioren, ook voor HUISDAMMERS. Op 21maart doen we dat nog een keer. Begin februari zal het bedrijfsdamtoernooi gehouden worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500