Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffieochtend voor mantelzorgers

Geplaatst op: 3 september 2015

Behoefte aan het delen van mantelzorgervaringen onder het genot van een kopje koffie? Nieuwe inzichten krijgen door het geven en krijgen van tips en tops van mede mantelzorgers? Kom dan naar de koffieochtenden georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg/IJsselheem.

Het thema van deze ochtend zal zijn “mantelzorg en de vakantie “. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor andere vragen en ervaringen. Op 16 september in Wijkcentrum Teeuwland Hasselt, 23 september in woonzorgconcern de Meente Genemuiden en 24 september in de Toesebolte Zwartsluis.

Alle ochtenden zijn van 10.00 tot 12.00, de entree is gratis.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij Mantelzorg/welzijnsconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955. Wie weet tot dan!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500