Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook tweede editie Good2Know druk bezocht

Geplaatst op: 4 september 2015

Ook de tweede Good2Know-avond, die donderdagavond in de Overtoom gehouden werd, was een succes. De avond werd bezocht door ruim 180 mensen en dit overtrof de verwachtingen na de eerste avond die in maart gehouden werd.
Het thema ‘leaving home’ werd met behulp van muziek en film op een eigentijdse manier gebracht. De enthousiaste reacties, die na de tijd door de bezoekers werd gegeven, geven de organisatie voldoende vertrouwen om ook de derde avond te gaan organiseren.

Deze avond zal op vrijdagavond 27 november in de Overtoom gehouden worden. Ook dan zal er weer een inspirerend thema zijn, meldt de organisatie.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500