Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muiderheim opent winkel

Geplaatst op: 7 september 2015

Muiderheim opent vandaag De Parlevinker. Dat is een eigentijdse winkel die een ontmoetingsplek moet zijn voor mensen met en zonder beperking. Er worden taarten, cakes, cadeautjes en woonaccessoires verkocht. Een deel van de producten in De Parlevinker wordt gemaakt door de deelnemers van het dagactiviteitencentrum. Het meewerken in de winkel is waardevol voor de deelnemers: ze staan hierdoor midden in de maatschappij en hebben een zinvolle daginvulling.

Muiderheim ging afgelopen vrijdag officieel open. Bij de locatie aan de Krommesteeg wonen dertig cliënten van Adullam.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500