Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Berend van Lente beoogd voorzitter Sportclub

Geplaatst op: 8 september 2015

In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter voor SC Genemuiden is het bestuur uitgekomen bij Berend van Lente. Van Lente is een echte clubman, ruim 37 jaar lid van de groen-witten en al eerder aangeschoven als interim bestuurslid Accommodatie & Veiligheid. Hij heeft zich beschikbaar gesteld voor deze functie. Van Lente speelde ook zelf in het eerste team van Sportclub.

Berry Eenkhoorn wordt voorgesteld om de post van Berend van Lente in het bestuur over te nemen, Henry Heutink heeft aangegeven de rol van penningmeester over te nemen van Marcel Westerink die aftredend en niet herkiesbaar is op de volgende algemene ledenvergadering. Verder neemt Harco Kolk de positie van Technische Zaken 1&2 bij goedkeuring van de leden definitief over. De Algemene Ledenvergadering is uitgeschreven op 16 Oktober 2015, het bestuur hoopt hierna weer een voltallig team te hebben.

Sportclub zit sinds begin dit jaar zonder voorzitter. Na een turbulente periode in de geschiedenis van de club stapte Willem van der Haar op.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500