Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamper internetbedrijf blijft groeien

Geplaatst op: 8 september 2015

Een verdubbeling van het aantal mensen op kantoor, uitbreiding van het pand en geheel nieuwe afdelingen voor SEO en webdesign. Al deze ontwikkelingen kenmerken de groei die B&S Media Internetmarketing uit Kampen in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

In de afgelopen jaren is het team van het Kamper internet marketing bedrijf flink gegroeid. In 2010 werkten er, naast eigenaren Sander Schilder en Robbie Bremer, nog twee specialisten aan het verbeteren van de vindbaarheid van bedrijven in Google. Anno 2015 is het team gegroeid naar veertien medewerkers. Hierdoor is een uitbreiding van het pand aan de Gildestraat in Kampen noodzakelijk.

Groei in alle afdelingen

Al jarenlang is B&S Media Internetmarketing gespecialiseerd in het beter vindbaar maken van bedrijven in Google door middel van Google Adwords. Deze afdeling is het afgelopen jaar uitgebreid met meerdere mensen. Daarnaast is een groot gedeelte van de groei te danken aan het opzetten van nieuwe afdelingen voor SEO en webdesign. Deze afdelingen zijn mede ontstaan dankzij de hoge klanttevredenheid. Hierdoor stonden de klanten namelijk ook open voor andere diensten van B&S Media. Doordat alle afdelingen zijn gegroeid, was het deze zomer noodzakelijk om het pand uit te breiden. Daarom heeft het internet marketing bedrijf nu, naast Gildestraat 18 D, ook de beschikking over de kantoorruimtes van Gildestraat 18 C.

Kansen bieden aan starters

Opvallend feit is dat er meerdere nieuwe medewerkers starters zijn op de arbeidsmarkt. Sander Schilder en Robbie Bremer zeggen hier het volgende over: ‘’In veel sectoren is de economische crisis nog steeds goed te merken. Het gevolg daarvan is dat de werkloosheid onder andere bij starters is gestegen. Starters krijgen namelijk minder snel een kans, aangezien bedrijven voor dezelfde vacature iemand met meer ervaring kunnen aannemen. Wij willen daarom juist de starters met talent voor internet marketing de kans geven om zich te ontwikkelen in het vakgebied. Het komt ook regelmatig voor dat stagiaires en afstudeerders na het afronden van hun stage een baan krijgen bij B&S Media. Op deze manier ontstaat er een mooie mix tussen ervaren adviseurs en talentvolle medewerkers.’’

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is in 2006 opgericht door de huidige eigenaren Robbie Bremer en Sander Schilder. Als full service internet marketing bureau helpt het jonge, enthousiaste team van B&S Media bedrijven met het verbeteren van de vindbaarheid in Google. Dit kan zijn door middel van betaalde advertenties (Google Adwords/SEA) of via de organische zoekresultaten (SEO). Ook kunnen bedrijven bij B&S Media terecht voor responsive (mobielvriendelijke) websites of webshops. De persoonlijke aanpak en de heldere communicatie kenmerken de werkwijze van het bedrijf.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.bsmedia.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500