Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Excelsior op pad

Geplaatst op: 10 september 2015

De leden met partners van de zangvereniging Excelsior hadden zaterdag hun jaarlijks reisje. De bus vertrok vanaf het Havenplein. Het was een regenachtige dag.  “Na 2 uurtjes rijden werd er in Oude Kerk  a/d IJssel al op ons gewacht met een kop koffie en gebak. In de kaasboerderij Hoogerwaard kregen we een interessant verhaal te horen hoe je  het beste boerenkaas kan bewaren. Aansluitend daarop kregen we een boeren koffie tafel.”
“In Hillegom kwamen we ogen te kort voor de mooie John Warmerdam schelpendecoraties. Tot slot kregen we gelegenheid om zelf een decoratie van schelpen met kleine plantjes te maken. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in Restaurant De Drie Bergen in Ankeveen. Ondanks de regen was het een prachtig reisje.”
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500