Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meente ‘Noord’ uit in Genemuiden

Geplaatst op: 10 september 2015

Foto Albert Bouwknegt

Cliënten van team Noord uit De Meente zijn samen met vrijwilligers en personeel uit geweest. In een lange optocht van ongeveer 25 rolstoelen en scootmobielen gingen ze eerst naar de nieuwe Boni. Daar hebben ze de winkel, slijterij en het magazijn bekeken en kregen ze een lekkere attentie mee.

Het volgen bezoek vond plaats bij slagerij van de Weg. In de slagerij hebben ze een rondleiding gehad. De slager liet zijn eigen gemaakte vleeswaren zien en proeven. Na de lekkere koffie bij De Kaaihof ging iedereen nog even Genemuiden in, de markt, Hema, Action etc. De deelnemers sloten de middag af met een gezamelijke maaltijd in De Meente. Iedereen die heeft meegewerkt bedankt voor deze gezellige middag !

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500