Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Nieuw geld’ voor startersleningen

Geplaatst op: 11 september 2015

Het budget voor startersleningen is door de gemeenteraad gisteravond uitgebreid met 38.000 euro. In mei maakte de gemeente bekend dat het budget daarvoor op is. SGP’er Simon Heetebrij legde zich daar niet bij neer en vroeg het college om het bedrag uit te breiden.

Gisteravond gaf de raad daarvoor groen licht. Dat de starterslening effect heeft, is gebleken. Dit jaar hebben al 23 woningkopers binnen onze gemeente hier gebruik van gemaakt.

Van dit nieuwe budget kunnen maximaal twee mensen gebruikmaken. Maar John Smits (VVD) heeft er goede hoop op dat het college een beetje creativiteit aan de dag kan leggen, zodat meer mensen een starterslening kunnen krijgen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500