Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe schoonmaakactie bij de Veerweg

Geplaatst op: 11 september 2015

Jan en Marry Oostijen houden zaterdag opnieuw een schoonmaakactie. “We gaan weer een paar uurtjes aan de slag om Genemuiden nog mooier en schoner te maken. We verzamelen ons om 10.00 uur onder de Folly bij de Veerweg. We beginnen met een kop koffie/thee, en overleggen wie wat en waar kan doen. De bedoeling is zwerfvuil te verzamelen bij de Veerweg, botenhelling, rond de vijver en in het plantsoen en daar waar het nodig is letterlijk de bezem er door te halen.  We hebben materiaal bij ons (van de ROVA) dus je hoeft alleen een goed humeur mee te nemen”, aldus het echtpaar.  Voor vragen bellen met Jan en Marry Oostijen 038-3856543

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500