Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA stelt Linksaf beschikbaar voor overleg over vluchtelingen

Geplaatst op: 12 september 2015

De afdeling Zwartewaterland van de PvdA stelt het gebouw Linksaf in Hasselt beschikbaar voor overleg en andere activiteiten rond vluchtelingen. “Een plek waar met elkaar overlegd kan worden, zaken op elkaar afgestemd kunnen worden en informatie kan worden uitgewisseld”, aldus Harrie Rietman in een persbericht.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling van de Partij van de Arbeid om van de opvang van vluchtelingen in Zwartewaterland een politiek issue te maken, of het onderwerp ‘naar zich toe te harken’. Het is een onderwerp dat velen, los van en ook dwars door het hele politieke spectrum heen, diep raakt. De PvdA wil alleen op deze manier dienstbaar zijn aan wie dan ook maar behoefte heeft aan een dergelijke vergaderlocatie.

Als de behoefte aan gebruik van Linksaf bestaat kan contact opgenomen worden met de voorzitter van de afdeling Zwartewaterland van de PvdA, Harrie Rietman, tel. 038 3855047, mailadres harrierietman@gmail.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500