Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen heeft het druk op nieuwe locatie

Geplaatst op: 12 september 2015

Slagerij Evert van Ingen is afgelopen week verhuisd vanuit de Langestraat naar de nieuwe winkel aan het havenplein in het centrum van Genemuiden. De overgang  naar de nieuwe locatie was perfect geregeld en verliep geheel vlekkeloos.  Klanten hebben in de afgelopen week op maandag slechts één dag voor een  dichte deur gestaan.

Evert en Marianne van Ingen: “In de Langestraat was de winkelruimte beperkt maar op de nieuwe locatie hebben wij alle ruimte om ons vak kundig en efficiënt uit te oefenen. Ja, dit hadden wij altijd al voor ogen en inderdaad….een lang gekoesterde wens is voor ons in vervulling gegaan. Wij zijn daar blij en best heel erg trots op”.

Evert: “onlangs is het Havenplein in Genemuiden rondom de winkels in het centrum heel fraai gerenoveerd en het biedt parkeer gelegenheid voor onze klanten. Ook zijn er in het centrum fraaie winkels en bedrijven gevestigd en dat heeft aantrekkingskracht. Er is veel aanloop bij Bakker Slager en de Hema en onze nieuwe slagerij is daar naast gevestigd. Afgelopen dinsdag hebben wij daar onze deuren voor het eerst geopend. Inmiddels hebben de aantallen bezoekers in de afgelopen dagen onze stoutste verwachtingen ver overtroffen”.

Marianne tot slot: “Wij hebben een heel drukke en hectische week achter de rug. Samen met onze medewerkers hebben wij van s` morgens vroeg tot s` avonds laat gewerkt. Komende “openingsweek” van ma. t/m zat. staan wij weer klaar en kan iedere bezoeker rekenen op een gratis smakelijke verrassing bij hun aankoop.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500