Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatieavonden over glasvezel in buitengebied

Geplaatst op: 14 september 2015

Bewoners van het buitengebied in Zwartewaterland proberen met steun van de gemeente snel internet te realiseren. Daarvoor hebben ze ook de steun van veel bewoners nodig. De groep organiseert in oktober informatieavonden. De eerste twee zijn op 5 oktober: om 19.00 uur in De Driester en om 20.30 uur in Het Trefpunt in Mastenbroek. Op 12 oktober is er een bijeenkomst in Deel Vier en op 14 oktober in het stadhuis in Hasselt (beide om 20.00 uur).

Meer informatie ook op www.Zwartewaterland.OpGlas.nl . Daar kan men zich aanmelden als geïnteresseerde/belanghebbende voor glasvezel. Aan de hand van het aantal inschrijvingen kan besloten worden om een businesscase te gaan maken of niet. Als minimaal 60% van de adressen in het buitengebied zich hiervoor laat inschrijven dan kan deze business-case starten. Hiermee worden dan de kosten per aansluiting nauwkeurig berekend.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Informatieavonden over glasvezel in buitengebied

  1. Piet schreef:

    Is dit alleen voor het buitengebied? Of worden de kernen hier ook in meegenomen? Daar zal ook behoefte zijn aan glasvezel, althans bij mij wel 😉

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500