Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regiobank in november open, eerste steen gelegd

Geplaatst op: 15 september 2015

De bouw van Regiobank gaat zeer voorspoedig! De mannen van KK Heutink en Installatiebedrijf Boxum werken keihard aan de bouw van het nieuwe bankkantoor van Regiobank Genemuiden! Vanochtend werden zij voor even “geassisteerd”  bij het metselen. De eerste steen werd gelegd door Marcel Boudesteyn, Marc Boudesteyn en Max van Leeuwen.  Als alles mee blijft zitten zal de bank voor het eerst te betreden zijn met de Biestemerk. De verhuizing zal zijn de eerste week november, de officiele opening vrijdag 11 december. Iedereen is dan van harte welkom voor een bak koffie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500